Fenix 21700 5000 mAh újratölthető elem USB-C-vel (Li-Ion)

Fenix 21700 5000 mAh újratölthető elem USB-C-vel (Li-Ion)

11 990 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Fenix 21700 5000 mAh újratölthető elem USB-C-vel (Li-Ion)

11 990 Ft
Raktáron
irány a bolt »
kronium.hu
Termékleírás
Fenix 21700 5000 mAh újratölthető elem (ARB-L21-5000U) saját USB-C töltőcsatlakozóval. Töltése történhet az USB-C csatlakozóhoz csatlakoztatott kábellel (pl. számítógépről, power bankról vagy mobiltelefon-töltőről) vagy hagyományos Li-ion töltővel. A Fenix 21700 5000 mAh újratölthető elemek (ARB-L21-5000U) védőelektronikával (védett) a legmodernebb LiNiCoO2 technológián alapulnak, amely nagyobb biztonságot és hosszabb élettartamot biztosít. A Li-ion újratölthető elemeket nagyon nagy kapacitás jellemzi, nem szenvednek memóriahatástól vagy önkisülésektől. A 21700-as méretű Li-ion a tárolt energia szempontjából a legjobb választás az elem mérete és súlya miatt, fokozatosan teret hódítanak például az autóiparban. A Fenix elem védelme belső biztonsági mechanizmusokból és védőelektronikából áll. A hozzáadott elektronikus áramkörök megakadályozzák a cella túltöltését, a túlzott kisütést, valamint a rövidzárlatot vagy a túl nagy áramfelvételt. Ha az elemelektronika úgy ítéli meg, hogy a határértékeket elérték, akkor biztonságosan lekapcsolja a cellát. A belső védelem elválasztóból, a legkorszerűbb PTC (pozitív hőmérsékleti együttható) túlmelegedés elleni védelemből és egy speciális robbanás biztos szelepből áll. Ha a gáznyomás a cellában meghalad egy bizonyos határértéket, a belső elválasztó elválasztja az elektródákat az elemen belül, és így de facto megszakítja az exoterm reakciót, a robbanás biztos szelep pedig az elemen kívülre engedi a gáz túlnyomását. Az elektronikus és mechanikus (hőmérséklet és nyomás) védelem kombinációja a Fenix elemeket a legbiztonságosabb Li-ion elemek közé teszi. Ezt az elemet a Fenix HT18, PD36R, PD36 TAC, PD40R, TK20R V2.0, TK22 UE, E35 V3.0, C7 LED-es lámpákban való használatra tervezték. Azonban 18650-es elemes lámpákban nem használható a nagyobb mérete miatt!

Az elem 76 milliméteres hossza miatt (a védőelektronikával együtt) csak ilyen hosszúságra tervezett töltőkkel tölthető. Lásd. ajánlott töltők az alábbiakban. A Fenix 21700 5000mAh USB elem paraméterei
  • Névleges feszültség: 3,6 V 
  • Kapacitás: 5000 mAh, 0,2 C kisülési árammal tesztelve, 2,5 V-os és 25°C-os zárlat mellett.
  • Maximális áramfelvétel : 8 A
  • Maximális töltési áram : 5 A
  • A beépített USB -C csatlakozó töltési árama 2A. Töltési idő kb. 3-4 óra.
  • Méretek: 21,5 mm (átmérő) x 76 mm (hossz) (+/- 0,5 mm)
  • Súly: 72,5 gramm
  • Túltöltés, teljes kisülés és rövidzárlat elleni védelem (>8A). A védelmi áramkör a plusz póluson van rögzítve.
  • Több mint 500 töltési ciklus élettartalom
  • Ajánlott üzemi hőmérséklet: 0-45°C (töltés), -20 és +60°C között (lemerülés).
  • A csomag tartalma: egy Fenix 21700 5000mAh USB elem (ARB-L21-5000U)
  • A töltőkábel nem tartozék. Szükség esetén alap USB-C kábel vagy színes USB-C kábel is vásárolható, vagy egy micro-USB ->USB-C-re adapter használható.
Töltés USB-C csatlakozón keresztül Csatlakoztassa az USB-kábelt az oldalsó USB-C csatlakozóhoz, töltés közben az elem plusz pólusánál lévő jelzőfény pirosan világít. Amikor az elem eléri a teljes töltöttséget, kék színnel világít. Ajánlott töltők Az akkumulátor 76 milliméteres hossza miatt (a védőelektronikával együtt) csak az alábbiakban felsorolt, erre a hosszúságra tervezett töltőkkel tölthető. Más modellekhez nem illeszkednek. Töltő Fenix ARE-A2
USB töltő Fenix ARE-D1
USB töltő Fenix ARE-D2
Töltő Fenix ARE-A4
USB töltő SC1
VC8 nyolccsatornás USB töltő Figyelmeztetés
  • Ha lehetséges, ne merítse le az elemet 2,5 V alá.
  • Ne zárja rövidre az elemet (ne kösse össze a cellapólusokat vezetékkel).
  • Ne dobja az elemet tűzbe vagy vízbe
  • Soha ne helyezze be az elemet a töltőbe fordítva (ellentétes polaritással).
  • Az elem használatakor tartsa be a biztonsági alapelveket
  • Csak megfelelő töltőt használjon, amely támogatja a Li-ion elemeket.


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.